יום שישי, 26 באוקטובר 2012

אננס תאילנדי:

זה לא ממש מתכון, אלה דרך להראות כיצד ניתן לקלף אננס ביעילות.
בשיטה הנחמדה הזו נתקלתי לראשונה בתאילנד, שם כמעט כל מה שאכלנו היו אננסים, שעלו גרושים אותם קילפו לנו על המקום. החלטתי ליישם זאת לא מזמן בבית..

העלתי תמונות של התוצר הסופי שלי.. ואת הדרך המלאה תוכלו למצוא בסרטון הבא.


כאן ניתן לראות אננס בקילוף המדובר כפי שראינו גם בשוק אוכל בעיר העתיקה בסיאם-ריאף שבקמבודיה.
(משמאל למוכרת)
אז שיהיה בתיאבון :)

4 תגובות:

  1. זה נראה מדהים, כל הכבוד על הדיוק!
    את צריכה לעשות קונסטרוקציה דומה מזכוכית, זה יהיה מאוד מגניב!

    השבמחק
  2. תודה :) אבל כל עוד הראש שלי נמצא במקום הנכון, אני מעדיפה לבנות מולקולות מזכוכית.

    השבמחק
  3. וואו איזה מגניב! את צריכה לפרסם את זה יותר!
    ואת מצלמת אוכל ממש יפה ומקצועי! :)

    השבמחק