יום שבת, 25 באוגוסט 2012

חביתת תרד עשירה:



מסתבר שהמוטו שלי בזמן האחרון הוא "הכי פשוט, הכי טוב".
במקרה הזה, דווקא ההכי פשוט הוא גם הכי טעים" :)
שנתחיל?

המרכיבים:
קצת שמן לטיגון
3 ביצים
2.5 - 2 כוסות דחוסים של עליי תרד נקיים ושטופים, חתוכים לרצועות
מלח ופלפל גרוס, לפי הטעם
אופציה: חצי כפית של Herbes de Provence

אופן ההכנה:
מערבבים את שלושת הביצים בקערה כמו שמכינים חביתה, מוסיפים את רצועות התרד, מלח ופלפל והתבלינים לפי הטעם ומאחדים יחדיו.





מחממים את השמן במחבת.
כשהשמן חם מוסיפים את כל התערובת למחבת ומנסים לסדר אותה בצורה אחידה בעזרת מזלג.



מבשלים צד אחד עד שמוכן וכנ"ל עם הצד השני.

ניתן להגיש עם בולגרית ושמן זית מעל וכמה ירקות בצד, אבל טעים מאוד גם בלי!
אז שיהיה בתיאבון!

2 תגובות:

  1. מסתבר ששתינו בענייני ארוחות בוקר היום:)
    זוויות הצילום ממש טובות והמתכון ינוסה בהקדם.
    אפשר להשיג את התערובת תבלינים בארץ?

    השבמחק
  2. תודה :)
    האמת שקיבלנו אותם במתנה מצרפת. אבל אפשר לנסות אולי בחנות תבלינים
    אבל עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי לזה מתכון:
    http://frenchfood.about.com/od/dressingpreservessauces/r/herbesdeprov.htm

    השבמחק